Skovdrift

Skovfogedens.dk tilbyder skovgennemgang og rådgivning i skoven

Skovfogedens.dk tilbyder rådgivning og vælges ofte som uvildig part til gennemgang af projekter i forbindelse med nye driftsplaner, skovrejsning eller natursager. Når vi er ude ser vi ofte et professionelt og gennemarbejdet produkt/projekt, men ofte også er det også meget standardiseret og er ikke tilpasset til lokaliteten.

Når du som kunde skal lave denne type projekter, så skal du huske på at du ofte sidder overfor både planlægger, projektudfører og sælgeren på samme tid. Det kan betyde mange tusinde kroner på bundlinien for sælger ved at vælge mindre eller billigere arter og som de første mange år syntes at være et klogt valg, men som ikke er det på den lange bane. Det kan muligvis være svært som kunde at gennemskue, så derfor kan det være en god ide at have en ekstern konsulent som os med på sidelinjen.  

HUSK skoven skal toppe i 70-120 års alder så start rigtig. Ændring i planteplan og/eller udførsel koster sjælden mere, andet end de få timer du køber ekstern rådgivning ved Skovfogedens.dk, typisk 2-3 timer alt incl.  

Skovfogedens.dk tilbyder skovgennemgang og rådgivning i skoven. Vi anbefaler entreprenører i vores netværk, men har ingen økonomisk interesse i mængden af træer eller effekter der tages ud. Men hjælper gerne kunden med at sikre der ikke sker fejl eller skoves for hårdt (eller for lidt).

Der rådgives primært indenfor naturnært skovdrift og med tømmer og træproduktion for øje. Derudover også skovdrift hvor naturen og mulighederne for jagt er prioriteten.

få hjælp til din skovdrift hos Skovfogedens.dk