Juletræer og pyntegrønt

Fra 1. november til 24. December sælges der hvert år juletræer og andre julerelaterede vare fra Vestervej 17, Øster Løgum, 6230 Rødekro.
Så tag familien med og få en rigtig juletur, mens i finder familiens juletræ.

Fra 1. november til 24. December sælges der hvert år juletræer og andre julerelaterede vare fra Vestervej 17, Øster Løgum, 6230 Rødekro.

Der er både fældede træer på pladsen og mulighed for fæld selv i skoven. Der er Nordmannsgran (også kaldt “ædelgran”), rødgran, omorika og nobilis.

Træerne fås fra 60 cm til 300 cm som fæld selv (større er efter aftale). De fås både som de tætte formklippede og de naturgroede der er mere åbne og plads til pynten.

Følg vores facebook side og se de mange tiltag der sker i løbet af december måned.  

Skovfogedens.dk tilbyder salg og levering af de bedste arter og provenienser inden for juletræer- og pyntegrøntsplanter. Der leveres i partier fra 100-50.000 stk eller endnu mere.

Skovfogedens.dk producere selv sine juletræer og sælger primært til det hjemlige marked. Træer og pyntegrønt sælges fra cirka 1. nov med udgangspunkt fra virksomhedsadressen, lokale stadepladser og enkelte blomsterhandler. Mange kender efterhånden Skovfogedens juletræer og vi får besøg af folk fra hele Sønderjylland og det nordlige Tyskland til fæld selv. De senere år er produktion af torvetræer til by og butikscentre, samt kirker også blevet en del af Skovfogedens.dk produktion.

Skovfogedens juletræer og pyntegrønt dyrkes uden kemiske vækstreguleringer og kun mekanisk vækst- og formregulering.